sâmbătă, 25 februarie 2012

Vrei sa fii sigur ca Google si Facebook nu iti urmaresc activitatea pe internet? Afla cum! -

Atunci cand navighezi pe internet, toate activitatile tale sunt urmarite de diferite entitati online, cum ar fi retelele sociale si reclamele companiilor. In ultimele saptamani, oamenii au fost mult mai preocupati de confidentialitatea si securitatea datelor lor. Oare de ce? Cu siguranta ai auzit ca Facebook si alte site-uri au fost acuzate ca urmaresc activitatea utilizatorilor sai pe internet, chiar si in afara retelelor de socializare si sigur ai auzit de noua politica de confidentialitate Google.
Exista atatea lucruri pe care nu le poti controla, dar macar te poti proteja instalandu-ti instrumente anti-tracking pentru browserul pe care il folosesti. Do Not Track Plus este o unealta recent lansata care promite nu numai ca va bloca trackerii online ci va face mult mai rapid browserul.
Add-onul Do Not Track Plus merge pe toate browserele Firefox, Google Chrome, Safari si Internet Explorer. Dupa instalarea acestuia va aparea un buton langa campul de adresa care iti va spune mereu cati trackeri au fost blocati. Fata de alte extensii asemnatoare, Do Not Track Plus te lasa sa vezi sis a folosesti butoanele Like de la Facebook sau butonul retweet de la Twitter sau alte butoane ale altor retele sociale. Dupa preferintele tale , poti sa personalizezi setarile add-onului pentru fiecare site in parte.
Creatorul acestui instrument,Abine, sustine ca Do Not Track Plus poate sa creasca viteza browserului tau cu pana la de 4 ori mai mult.
Cat costa acest add-on? Vei fi mirat, insa Do Not Track Plus este GRATUIT.
Pentru download poti intra pe site-ul official : http://www.abine.com/dntdetail.php

Sursa: Tocilarii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu