miercuri, 22 februarie 2012

ATENTIE ! Noul browser de la Google Chrome 17, conform ACTA SOPA si PIPA

ATENTIE !

Noul browser de la Google (Chrome 17, ultima versiune lansata) contine in codul sau algoritmi ce vor fi folositi la impunerea Acordului Comercial de Combatere a Contrafacerii (pe scurt ACTA, despre care vorbeste toata lumea). Daca nu sunteti de acord cu ACTA, daca nu sunteti de acord cu eliminarea intimitatii, daca nu sunteti de acord cu stoparea schimbului liber de informatii pe internet atunci nu folositi acest nou browser si dati acest mail la toti cunoscutii. 

Cei de la Google vor nega, evident, aceste informatii, insa hackerii de la Anonymous (cei care au spart de curand serverele NASA) au intrat in posesia unor dovezi care arata clar faptul ca noul browser este gandit special pentru a “fura” informatii despre utilizatori (ce site-uri vizitati, ce downloadati, ce aveti instalat in calculator etc).

Cea mai buna dovada este lansarea in graba a noilor versiuni. Google Crome 16 a fost lansat in decembrie 2011, Google Chome 17 in februarie 2012 (la nici macar doua luni distanta !!!). Se pregateste Google Chrome 18 (e in versiune beta acum), iar Google Chrome 19 este deja in versiune dev. Rapiditatea cu care se succed lansarile nu arata decat faptul ca ei se adapteaza noilor “cerinte” de violare a intimitatii. 

Nu este o teorie a conspiratiei, ci doar o demascare facuta de grupul de hackeri Anonymous: nu folositi Google Chrome si forwardati acest mail la toti prietenii.

ACTA = violarea intimitatii. 

"M-am clarificat ca Illuminati au inceput sa-si implementeze planul de cenzura a Internetului in virtutea asa-ziselor incalcari ale drepturilor de proprietate intelectuala. (Cum au cam pus mana pe toate resursele planetei, inoculand ideea unei asa-pretinse 'proprietati' asupra a ceva de apartine de drept tuturor, pentru a mentine actualul sistem financiar au nevoie de noi resurse care sa fie exploatate... Si-au dat seama ca informatia circula prea liber pe Internet, asa ca au inceput sa ia masuri... Inca nu pot imbutelia aerul si lumina solara, dar cred ca se gandesc intens cum s-o faca.)

Ceea ce inca nu se constientizeaza pe scara larga este ca... intr-un Univers de energie si informatie, informatia n-are cum sa aiba un proprietar... Cineva doar o acceseaza, nu o poseda. Proprietarul de drept este Intregul / Sursa / Creatorul... Doar mintea umana cauta sa distorsioneze si sa-si creeze avantaje din ceva ce nu-i apartine...

Din pacate, in zona spiritualitatii au rasarit afaceri infloritoare cu... informatie (mai inalta sau ma joasa). Salut acei autori care isi transmit mesajul 'free of charge'! Aceasta inseamna schimbarea nivelului de constiinta si centrarea in inima: a oferi si a impartasi ceva (energie, informatie, resurse) cu ceilalti,ceva ce oricum nu e al tau.   

N-am nicio indoiala ca aceste masuri, din moment ce se intampla, sunt spre binele general. Poate de acest pas mai aveau nevoie constiinte adormite pentru a se trezi. Unii... Altii poate chiar au nevoie de o Apocalipsa... :)

Una peste alta, stiu ca cei avansati pe calea Constiintei nu vor fi speriati. In primul rand, ei deja au integrat toata informatia suficienta (adica, nu de mai multa informatie au nevoie). Pe de alta parte, fiecare din cei atenti si-a salvat informatia care este pretioasa pentru ei (daca mai au nevoie sa stocheze ceva). Nu in ultimul rand, cu un acces restrictionat la informatiile din mentalul colectiv (Internetul) unii se vor simti impulsionati sa invete sa-si acceseze singuri informatia din campul akashic. Aceasta chiar ar reprezenta o maturizare!

Si, pana la urma, telepatia, clarviziunea, clarsimtirea, vederea la distanta etc trebuie exersate cumva pentru a fi stapanite... si asta nu se va intampla cat timp ne bazam pe informatia primita din exterior. Poate cenzurarea Internetului e chiar acel sut in fund de care e nevoie ca sa facem un pas inainte (si tocmai ieri ma vaitam unei prietene ca toata informatia vehiculata in mediile spirituale este repetitiva si cumva 'invechita'. Cel putin eu una, simt nevoia de ceva nou... Si stiu ca acest nou trebuie sa il creez singura.)

Asadar, nu pot decat sa indemn la atentie sporita, discernamant si... la constientizarea faptului ca Adevarul este permanent accesibil in interior!

Namaste! - Sursa: We are one "


"Dupa inchiderea Megaupload si arestarea fondatorului sau, acum un alt site dedicat gazduirii si distribuirii de fisiere torrent a fost inchis.
Este vor vorba despre unul dintre cele mai cunoscute site-uri de torrentebtJunkie, care a fost inchis dupa 7 ani de existenta.
Utilizatorii site-ului sunt acum intampinati de urmatorul mesaj din partea fondatorilor: "BTJunkie 2005-2012. Acesta este sfarsitul, prieteni. Decizia nu a fost una usoara, dar am hotarat in mod voluntar sa inchidem site-ul. E timpul sa mergem mai departe. A fost o experienta unica".
Specialistii se indoiesc insa ca decizia de inchidere a BTJunkie a fost una voluntara. Ei spun ca site-ul ar fi avut aceeasi soarta ca Megaupload, care a fost inchis de autoritati, fondatorii lor ajungand la inchisoare.
 In Romania, legea ii pedepseste pe cei care distribuie sau comercializeaza opere sau produse, fara sa detina drepturile de autor, insa nu ii pedepseste si pe cei care pur si simplu detin astfel de produse, pentru uz personal. Exceptie fac programele pentru calculator piratate, in cazul carora este ilegala si simpla lor stocare pe calculatorul personal

Se pare insa ca exista deja posibilitati de a share-ui materiale, fara a interfera cu ceea ce urmaresc cei ce se considera in drept de a fi legiuitori ai experientei:

Un sistem de file-sharing sub denumirea de Tribler pare să fie imun în faţa atacurilor din partea autorităţilor sau a organizaţiilor anti-piraterie.

 
 
Tribler, alternativa la amenintatele torrente
Practic, noul soft seamănă destul de mult cu mult mai popularul BitTorrent, principala diferenţă constând în absenţa unui punct central vulnerabil în faţa tentativelor de închidere.
Cu alte cuvinte, Tribler va funcţiona nestingherit şi în situaţia nefericită în care vor fi închise toate motoarele de căutare pentru torrente, trackerele sau site-urile de tip lista (Filelist). Asta pentru că utilizatorii Tribler schimbă fişiere direct între ei fără să mai utilizeze un site pe post de intermediar.

Anunţul vine după închiderea Megaupload şi sistarea activităţii BTJunkie şi restricţionarea QuickSilverScreen, Filesonic şi Fileserve.

Trei legi foarte controversate, ACTA (cu aplicarea inclusiv în Europa) şi SOPA şi PIPA (cu aplicare în SUA) pun în pericol siteurile de file-sharing existente, dorinţa fiind protejarea drepturilor de autor.

Realitatea.net a semnat o petiţie pentru a determina România să împiedice ratificarea ACTA. O poţi citi şi semna AICI.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET:
http://www.realitatea.net/siteul-care-pacaleste-acta-sopa-si-pipa-tribler-alternativa-la-torrente_912807.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu