marți, 7 februarie 2012

Noul Pamant al Iubirii Divine

Exista un singur lucru in lume care nu se schimba si acela e schimbarea.

Pamantul se schimba si noi ne schimbam impreuna cu el. Totul se transforma conform manifestarii Iubirii Divine. 
Majoritatea oamenilor stiu ca anul 2012 este un an profetic si ca este de mult asteptat. Credinciosi cred ca e apocalipsa, ca totul se termina, desi stim ca multe finaluri trebuia sa aiba omenirea insa nu s-au intamplat deoarece exista un plan divin care nu doreste asta. Acest "sfarsit" se refera de fapt la sfarsitul vechilor obiceiuri/idei/manifestari care nu ne mai sunt utile pe noul pamant care se creaza acum. Noul pamant inseamna renuntarea la tot ceea ce nu ne ajuta pentru a evolua pe calea constientizarii. Incepem sa ne re-aducem aminte de conectarea noastra cu natura si cu noi insine. Incep din ce in ce mai multe persoane sa rezoneze cu spiritualitatea. Acest an este un an al vindecarilor si al iertarii. A inceput trezirea noastra.

Pentru a intelege mai bine acest an va propun sa analizam acest an numerologic 2012=5, 5 este numarul libertatii din toate punctele de vedere. Acest an a inceput cu o zi de duminica, ziua Soarelui(cf. astrologiei) si a lui Dumnezeu conform crestinilor. O zi binecuvantata de odihna fizica,se fac putine lucruri , e o zi pentru suflet si spirit. Iar 1.1.2011=7, 7 in numerologie este reprezentat de tot ce inseamna spirit,spiritualitate si sfintenie.
Concluzia mea este ca acest an este un dar care il meritam, un an plin de binecuvantari, stari inalte de constiinta.
Uitati-va la voi, uitati-va in jurul vostru si vedeti schimbarea. Multi oameni au inceput sa nu se mai uite la tv,iar cei care se uita nu mai cred in ceea ce se spune acolo. Mass-media incepe sa nu mai fie credibila, ne-am dat seama ca e doar un plan pentru a crea frica, caci fara inducerea fricii nu poti conduce oamenii. Majoritatea nu se mai duc la doctori si incep sa caute alte informatii in alte locuri care sa fie mai utile evolutiei lor. Astfel universul le aduce ceea ce au nevoie. 

Stiu ca uneori ne este greu sa credem si sa vedem aceste schimbari atat in noi cat si in cei din jur, Mai ales atunci cand ceva nu merge cum ne dorim. Preferam sa spunem ca ceilalti sunt de vina si nu vrem sa ne asumam responsabilitatea. In acele momente sfidatorul (vezi documentarul "Lo sfidante" care vi-l recomand) adica mintea ne pacaleste. Nu intamplator cuvintul "minte" seamna cu "a minti". Este util sa alegem atentia si sa vedem cum se manifesta divinul din noi, ideea e sa lasam sa fie, sa se faca prin noi. Aceste clipe sunt din ce in ce mai putine deoarece energia Iubirii Divine este mai acesibila noua acum. 
Alegem sa traim in armonie si astfel totul se muleaza conform planului Divin.
Acum este momentul sa cream realitatea care ne-o dorim. Timpurile sunt de asa natura incat ne ajuta in acest proces. Doar credinta sa avem si totul ni se v-a adauga. Creati constient si vom aduce abundeta in viata noastra si intregului Univers.

Namaste inseamna Divinitatea din mine saluta si se inclina in fata Divinitatii din tine!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu