miercuri, 29 februarie 2012

O Noua Relatie cu Noi Insine

Description: http://www.shaumbra-in-hd.ro/images/feb_2012_heart.jpg


-------------------------------------------------------------------
 
In aceasta incredibila experienta numita Viata pe Pamant, dar mai ales in acest proces al descoperirii de sine,  noi ne transformam de foarte multe ori atat in interior cat si in exterior. Ne schimbam comportamentul, obiceiurile, gusturile, gandirea, sentimentele, simtirea, aspectul fizic, dar mai ales ne schimbam relatia cu diferitele parti din noi si bineinteles cu noi ca intreg, ca Corp de Constiinta.
 
Sunt foarte mari sanse ca relatia pe care ai avut-o cu tine ieri sa nu mai fie si cea de azi pentru ca tu nu mai esti acelasi/aceeasi. Iar asta devine foarte clar in momentele de transformari intense si foarte rapide cand incerci sa faci lucrurile la fel ca alta data dar nu mai este acelasi entuziasm, aceeasi bucurie si simti in adancul tau ca ar putea fi altfel, ca ar trebui sa fie altfel, pentru ca tu esti altfel – cu o noua deschidere, cu o noua inima, cu o noua simtire, cu o noua constienta.
 
Astfel, fie ca este vorba de eliberarea unor energii vechi care nu va mai sustin noile alegeri, de o deschidere mai profunda a inimii, de primirea noilor potentiale in viata voastra sau pur si simplu de dragul bucuriei de a fi impreuna pe Pamant, va invit sa ne intalnim, sa respiram impreuna si sa cream un spatiu minunat printr-o alegere si simpla prezenta, un spatiu in care sa ne sarbatorim pe noi, maretii ingeri care am venit pe Pamant in aceste vremuri incredibile, liberi prin esenta si Iluminati dincolo de timp si spatiu.
 
Cu o imbratisare din inima si mare drag,
Bogdan-
Shaumbra

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu