marți, 28 februarie 2012

Cum sa-ti stergi istoricul cautarilor in Google inainte sa intre in vigoare noua Politica de Confidentialitate

Atentie! Cum sa-ti stergi istoricul cautarilor in Google inainte sa intre in vigoare noua Politica de ConfidentialitateGoogle a anuntat recent ca va unifica politicile de confidentialitate ale tuturor produselor, inclusiv Youtube si Google Plus, astfel folosindu-se de informatiile tale de pe fiecare site in parte pentru a “sti” totul despre tine si activitatea ta pe internet. Acest lucru se va intampla pe 1 martie 2012, asa ca trebuie sa iti iei masuri de siguranta, daca vrei sa eviti aceasta situatie.Cel mai important lucru pe care trebuie sa il stii este faptul ca poti sterge istoricul cautarilor de pe Google si ca poti stopa inregistrarea noilor cautari.
Pentru asta, trebuie sa fii logat in contul tau Google si sa tastezi https://google.com/history . In pagina noua, fa click pe “remove all Web History” si apoi pe “OK”. Astfel, vei bloca si inregistrarea unor noi cautari, dar vei si sterge istoricul cautarilor existente.
Daca vei vrea la un moemnt dat sa reactivezi inregistrarea cautarilor, o vei putea face din aceeasi pagina apasand pe “Turn Web History on”.

Sursa: tocilarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu