luni, 9 septembrie 2013

Etalare Tarot-Jocul de carti transcedent

Ai o nelamurire pe suflet care te chinuie de zile si nopti, si tot nu stii cum sa afli raspunsul... tarotul te va ajuta.
Va rog sa formulati intrebarea clar si concis.


Etalarea poate fi pentru o problema de cuplu, bani, cariera, decizii si etalare generala.
Gratuit etalare cartea zilei pentru tine.
!Tarotul nu raspunde la intrebari de genul DA sau NU, el ofera raspunsuri mai complexe.



Pentru a putea trimite intrebarile va rog sa trimiteti pe mail-ul noulpamantaliubiriidivine@yahoo.ro numele, subiectul si intrebarea.

Cea mai folosita metoda de divinatie, pentru a afla raspunsuri la intrebari, este Tarotul. Arta de a citi in carti este folosita dintotdeauna de catre toate popoarele lumii, ea fiind un ghid in luarea de decizii, sau indrumarea in viata.

Este potrivit oricarui tip de divinatie, mai ales pentru intrebari in domenii necunocute sau de natura mistica, potrivit oricarui domeniu al vietii cotidiene.

Prin studierea cartilor de Tarot intram in contact cu acea parte a mintii noastre pe care in mod obisnuit tindem sa o ignoram.

1) Tipuri de carti

Cartile de tarotul contin un pachet de 79 de carti  (22 de arcane majore si 56 de arcane minore si maestrul), folosit pentru a gasi raspunsuri sau a cauta sfaturi prin accesarea intuitiei din subconstientul nostru. 

sau

Cartile de tarotul contin un pachet de 78 de carti  (22 de arcane majore si 56 de arcane minore si cartile de curte)- cel obisnuit.

!!!Poti alege daca doresti sa extrag arcanele majore sau toate cartile.
O etalara 50 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu