marți, 3 septembrie 2013

Curs initiere Reiki Gradul I - 9.9.2013 la distanta

Reiki este o metodă japoneză de autovindecare, bazată pe direcţionarea energiei Reiki prin plasarea mâinilor în anumite poziţii pe corpul pacientului.

Majoritatea bolilor şi a durerilor sunt rezultatul unor blocaje ale energiei; prin eliminarea acestora şi prin creşterea fluxului energetic se produce autovindecarea, terapeutul fiind un catalizator. El declanşează autovindecarea.

Scopul terapiei Reiki este de a corecta eventuale dizarmonii ale individului, de a corecta anumite probleme de sănătate, având în vedere că fiinţa umană e un complex de energii.

În Reiki nu există o cale spirituală deja trasată şi obligatorie pentru toată lumea. Mai mult, este important tocmai aspectul de libertate personală pe care îl învăţăm. De aceea, se spune că Reiki este o şcoală de libertate, mulţumită căreia fiecare îşi descoperă calea sa proprie de dezvoltare personală, iar dezvoltarea spiritului, a minţii şi a corpului reprezintă un proces individual care nu poate fi identic cu al altei persoane. Practicarea Reiki nu împiedică practicarea altor discipline spirituale. Nu se substituie medicului, şi nici medicamentelor; dar potenţează acţiunea medicamentelor. De aceea, acestea se administrează sub control medical.

Ceea ce este specific în Reiki este că circulaţia energiei nu se face mental, ci corpul uman, animal sau plantele absoarbe energia de care are nevoie. 

Gradul I: se invata:
- istoria sistemului Reiki
- beneficiile reiki
- pozitiile de autotratament si tratamentul pe alte persoane, pe animale si plante 
- principalele chakre umane si corelatiile lor cu culorile, meloterapie, aromaterapie, cristaloterapie). 
La finalul cursului, participantii vor putea folosi Reiki, facand energizari atat pentru ei insisi cat si pentru cei din jurul lor.
Cursul de gradul I costa 100 lei. 
- contine suport de curs.
Initierea se poate face la distanta sau in Sighisora, pentru detalii noulpamantaliubiriidivine@yahoo.ro .

Data initierii  9 septembrie 2013.


   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu