miercuri, 30 iulie 2014

Meditatii si Rugaciuni luna August


  •  Saptamana 4 - 10 August meditam in rezonanta cu INGERII IUBIRII
  • Saptamana 11 - 17 August vom medita in rezonanta cu INGERII DISCERNAMANTULUI/RESPECTULUI
  • Saptamana 18 - 24 August meditatie in rezonanta cu Arhanghelul METATRON/ZADKIEL
  •  Saptamana 25 - 31 August meditam in rezonanta cu INGERII PACII

 Prima saptamana a lunii august ne pune in rezonanta cu Ingerii Iubirii. Ne aduc aminte ca iubirea este eterna, ne deschid sufletul spre izvorul acestei iubiri, facandu-ne sa ne simtim parte a constiintei si bucuriei ei, parte a Totului, fiind profund legati in eternitate de celelalte componente.

Saptamana 11 - 17 August ne pune in rezonanta cu  Ingerii Discernamantului si Ingerii Respectului . Ne ajuta sa ne dezvoltam capacitatile si fortele proprii, sa avem privirea clara, astfel incat sa putem deslusi si scoate la lumina ceea ce este latent in interiorul nostru, sa putem recunoaste drumul luminos de potecile umbroase. Sa recunoastem ceea ce ne este potrivit la un moment dat, sa facem alegeri bune, indepartand astfel de si din noi ceea ce e negativ, inutil si distructiv. Ingerii Respectului ne invata ca fiecare om este demn de respect prin simplu fapt ca este purtator al divinitatii, iar aceasta atitudine ne inalta constiinta si ne innobileaza sufletul. Ne indeamna sa avem respect fata de noi insine, ingrijindu-ne de propriile necesitati de natura sufleteasca, mentala, spirituala sau fizica.

 A treia saptamana a lunii IULIE ne pune in rezonanta cu energia Arhanghelului Metatron si ZADKIEL. El ne ajuta sa recunoastem esenta lui Dumnezeu, care este in interiorul nostru. Ne indeamna sa ramanem in contact cu experientele reale pe care le traim si cu situatiile de viata reale, fara a eveada in imaginatie, fara a dramatiza sau a cauta justificari, caci doar astfel vom invata de ceea ce avem cu adevarat nevoie pentru cresterea noastra. Ne indeamna sa ne conectam cu potentialul divin interior si sa impartasim darurile pe care le avem. Arhanghelul Zadkiel ne ajuta sa transformam toata energia negativa a fiintei, de orice natura, in energie pozitiva, redand sufletului, mintii si corpului nostru puritatea originala. Ne aminteste ca fiecare experienta pamanteasca aduce cu ea o transformare interioara, in sensul eliberarii si cresterii, astfel incat calatoria spirituala pe care o facem in aceasta lume sa fie fructoasa si implinita.

Ingerii pacii - aduc pacea in inima si mintea noastra, in familie, in grupurile carora apartinem. Ne ajuta sa impacam fortele adverse din noi, sa intrezarim compatibilitatea dintre dorinte si posibilitatiile de care dispunem. Ne ghideaza catre situatiile cele mai favorabile si catre fiintele echilibrate si armonioase. Ne aduc seninatate, ne invata cum sa inlaturam tulburile si sa revenim la pace.

In fiecare seara prin rezonanta se va invoca prin rugaciune Arhanghelul/Ingerul saptamanii la aceasi ora (ora 20). Pe mail veti primi  recomandarile (din punctul de vedere al sanatatii, financiar si sentimental, atentionari, traditii/obiceiuri/sarbatori) influentelor astrale din saptamana respectiva.
Pentru cei care doresc sa se inscrie la aceste rugaciuni va invit sa trimiteti mail la adresa nagymelinda3@yahoo.com.

Fiecare meditatie dintr-o saptamana costa 12 lei, daca alegeti sa meditam impreuna toata luna va costa 38 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu