luni, 16 septembrie 2013

Nou !!! Initiere Dolphin Reiki

Cine sunt cu adevarat delfinii? Delfinii sunt maestri ai vindecarii si detinatori ai Luminii pe planeta noastra. Ei sunt puternic evoluati, fiinte omni-dimensionale care traiesc in unitate. Rolul lor este similar cu acela al ingerilor. Ei sunt aici pentru a ne veghea, a ne ajuta si ghida in toate aspectele evolutiei sprituale. Dragostea lor pentru umanitate este profunda si precum ingerii, delfinii pot transcende timpul si spatiul. Nu este necesar sa fii in prezenta lor fizica pentru a fi vindecat de ei si pentru a primi darurile lor.
 
Delfinii incearca sa refaca starea si sa ne readuca in ambianta intrauterina, lucrand pentru desavarsirea noastra pentru clipele de atunci si cele de acum, vindecand copilul interior.

Recomand (conform unor marturii ale celor ce au devenit mame): chiar viitoarelor mame sa asculte muzica cu sunetele delfinilor, balenelor in perioada sarcinii, si chiar copilul dupa nastere, inca din primele saptamani poate adormi pe astfel de muzica relaxanta. Ascultati muzica cu delfini si in timp ce primiti/oferiti initierea in Dolphin Reiki.

Dolphin Reiki dezvolta telepatia si comunicarea cu animalele, reechilibreaza elementul apa din corpul fizic dar si astral.
Este o terapie minunata pentru probleme cardiovasculare, emotionale, psihice, stabilizand tensiunea si relaxand corpul. Sunetele scoase de delfini au legaturi puternice cu tonurile primordiale ale vietii pe Pamant. Vechi tehnici atlante de vindecare lucrau cu delfini, incercand sa stabileasca legaturi armonioase intre minte, corp si suflet.


Mark Apollo Scott este creatorul Dolphin Reiki si mentioneaza un aspect important al acestei energii: initierea in  DOLPHIN  REIKI se DARUIESTE cu dragoste si exista un singur nivel, deci o poti Darui mai departe. Aceasta initiere- acordaj o pot primi si persoanele care nu au nici o initiere intr-un sistem Reiki. 
Ce cuprinde initierea: 
Biografia lui Shanti Johnson
Mesajul lui Mark Scott, Creatorul Dolphin Reiki
Cine sunt delfinii
Principiile Reiki ale delfinilor
Meditatia Dolphin Reiki
Dolphin Reiki procesul de armonizare
Simbolul Dolphin Reiki
Daruind armonizarea Dolphin Reiki 

Tehnici avansate si armonizariInitierea contine:

Meditatia delfinilor
Initierea in Dolphin Reiki


Pentru intiere va rog sa: mentionati nume, prenume complet, localitatea in care te afli la momentul primirii initierii si o poza. Initierea dureaza 30 de minute se poate face oricand, te rog sa mentionezi data si ora cand poti primi initierea. 
Datele le trimiti pe adresa de mail: noulpamantaliubiriidivine@yahoo.ro.
Initierea costa 50 lei  + 30 lei Maestria Reiki Dolphin ( ghidare in pasii celor 21 zile de autovindecare si autosimilare a informatiilor, simboluriReiki folosite, Manualul Maestrului Reiki).Participantii primesc manualul Dolphin Reiki.

Pot participa persoanele care nu au nici o initiere intr-un sistem Reiki dar si cei care au primit initierea in Dolphin Reiki si doresc sa ofere initieri altor persoane.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu