luni, 26 martie 2012

Iubire de Sine

In aceasta incredibila calatorie numita Viata pe Pamant, unul dintre cele mai senzationale lucruri pe care le vom face vreodata este sa descoperim ce inseamna cu adevarat si cum se simte pe deplin sa ne iubim pe noi insine, sa incepem sa ne delectam si sa ne bucuram de noi asa cum nici nu ne-am imaginat vreodata pana acum.
 
Bineinteles, aceasta poate fi si una dintre cele mai provocatoare experiente posibile pentru ca majoritatea dintre noi am fost obisnuiti foarte mult timp sa dam mai intai la altii, sa ne dam pe noi, sa dam in exterior, iar randul nostru la sfarsit sau chiar deloc.
 
Dar acum este timpul schimbarii, este timpul pentru un altfel de experiente, mult mai implinitoare, mult mai expansionale, iar totul este la distanta de o simpla alegere.
 
Astfel, va invit sa cream impreuna un spatiu sigur in care sa miscam energiile, sa deschidem noi potentiale in aceasta directie, a iubirii de sine, cu tot ceea ce inseamna aceasta, va invit sa respiram impreuna si sa ne bucuram de tot ce putem sa cream impreuna.
 
Namaste!
Bogdan-
WORKSHOP Shaumbra

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu