miercuri, 28 martie 2012

28 martie - Drum

9 Eb - Drum - 28 martie

Drumul ne amplifica azi provocarile cu energia lui puternic spirituala, el fiind Purtatorul timpului si al destinului, deoarece fiind locul de unde plecam spre devenirea noastra spirituala , noi trebuie sa ne stabilim niste jaloane clare si sigure pe care sa le urmam neabatuti si cu inimile deschise si sa fim tot timpul receptivi la fluxurile energiilor cosmice. El ne deschide calea spre Lumina si cu vibratia lui Solara ne ajuta sa dezintegram vesmintul nostru vechi si sa ne reconectam, pas cu pas, la Sursa noastra Divina.

Fiecare strabate in viata drumul destinului sau Divin, sub semnul potirului deschis la ceruri, expresia plina de bucurie a abundentei universale si a darurilor galaxiilor in spirala. Marea schimbare incepe cu drumul initiatic, cind te scoli intr-o dimineta si-ti dai seama ca ceva grav se petrece cu viata ta si ca transformarea devine inevitabila, cind primesti o puternica lovitura sub centura sub diverse forme: o boala grava, o casatorie nefericita incheiata cu un divort, moartea unei persoane din familie. Atunci incepem sa ne auzim sufletul care ne cheama sa cunoastem moartea arhetipala, moartea simbolica, calatoria noastra in abisul nostru necunoascut, abandonind vechile noastre idei, credinte restrictive, obiceiuri si harti care ne-au condus in viata. Este un proces alchimic extrem de puternic si necesita hotarire si vointa puternica, este o stare in care ne speriem de emotiile si trairile noastre, este o calatorie in care ne infruntam demonii si balaurii care zac in strafundurile noastre. Putem reveni „pe scut sau sub scut”, metaforic vorbind. In toata aceasta „Odisee” a calatoriei noastre initiatice, Lumina Solara a sufletului ne insoteste in cele mai grele momente si, astfel devenim acel potir mereu in expansiune, corpul nostru de Lumina infuzeaza sinele nostru fizic si inima deschisa cu toate dorintele ei adevarate, intr-o unire extatica sacra. 
 
Drumul ne dezvaluie secretul de a fi pretutindeni si nicaieri, dar prezent in toate lucrurile. Este de fapt o metafora, un potir mereu in expansiune este un instrument puternic spiritual, forma in care potentialul nostru se poate manifesta. Fiecare etapa in calatoria noastra este un final, dar fiecare etapa se deschide apoi intr-o forma extinsa, eliberindu-ne in urmatoarea etapa a constiintei…

Drumul ne invata pe deplin ce inseamna sa fii Om. Fiind în formă umană în acest moment este un dar unic şi preţios. În aceaste timpuri, am ales să participam la o experienta galactica unica şi putem utiliza forma noastra umana pentru a experimenta pe deplin această oportunitate. Putem deci sa facem afirmatia, cu inima deschisa si cu incredere:

Eu sunt un potir deschis. Eu sunt expresia plină de bucurie a abundentei universului.”
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu