joi, 26 septembrie 2013

Delfinii, sarcina si nasterea

Deoarece am vazut ce succes mare a avut pe Facebook acea imagine cu graviduta care era pupata pe burtica de un delfin, m-am decis ca astazi sa scriu despre multiplele roluri pe care aceste mamifere fantastice le pot avea in viata unei femei insarcinate :)
Se stie deja pe scara larga ca delfinii pot avea un rol extraordinar in diferite terapii – cu copii autisti, cu persoane cu handicap – iar studiile au dovedit acest lucru. Asa ca, dupa ce nasterea in apa a devenit cu adevarat o optiune acceptata in marea parte a lumii, a aparut cred cu destul de mare usurinta si ideea nasterii asistate de delfini.
Se pare ca delfinii au capacitatea de a “simti” o graviduta, uneori inainte ca ea sa stie ca poarta in pantec o minune. Iar daca intr-un bazin sunt mai multe persoane, delfinii tind sa acorde o atentie mai speciala femeilor insarcinate. La fel, sunetele pe care ei le scot au capacitatea de a linisti in timpul travaliului atat mama, cat si bebelusul, pe acelasi principiu in care terapiile cu delfini functioneaza. Evident ca singura conditie este ca mama sa se simta confortabil in apa si sa nu-i fie frica de delfini :)
Eu am auzit prima data de posibilitatea nasterii in apa asistate de delfini atunci cand am urmarit un documentar foarte bun dupa parerea mea, care se numeste “Le Premier Cri” sau in traducere “Primul scrancet”. Recunosc ca uimirea mi-a fost cu atat mai mare cu cat acest film documentar a fost difuzat in cinematografele de la noi din Cluj (la Victoria si la Cinema Odeon din Polus).
Oricum, acest film surprinde intr-un mod minunat filozofia nasterii in diferite locatii ale lumii. Iar documentarul incepe si se termina cu 2 nasteri intr-un mic golfulet la malul oceanului in Mexic, nasteri asistate de delfini! Adica era si moasa acolo ca sa asigure sprijinul uman, iar delfinii asigurau sprijinul “subtil” :) La finalul vizionarii am dat fuga acasa, am cautat genericul sa vad unde exact au avut loc cele doua nasteri si dupa ce i-am depistat pe net, le-am trimis un mail in care-i rugam sa-mi spuna daca acolo la ei chiar exista o practica curenta in acest sens, sau a fost doar o situatie particulara, pentru filmarea documentarului :D
Mi s-a raspuns a doua zi cum ca da, centrul lor oferea ca si serviciu si optiunea nasterii in apa asistata de delfini, insa fix cand eu le scrisesem se schimbase echipa de management si momentan acest program era sistat…
Oricum, nasterile acelea m-au facut sa visez…visuri frumoase, in care la momentul in care eu nasteam eram scufundata intr-o apa calduta si mangaiam pe botic un delfin care tocmai pupa bebele din burtica, ca si in poza aceea de mai sus :)
In Romania am cunoscut pe cineva care si-a dorit foarte mult sa faca la Constanta un asemenea centru de nastere, cu delfinii de la Delfinariu, insa nu a primit aprobari, ceea ce era oarecum de asteptat… Si totusi, cine stie, poate odata….nu? :)
La final, va pun si doua filmulete. Unul este cu una din cele doua nasteri in apa din film (deci aviz celor care nu doresc sa vada o nastere, desi filmuletul e chiar ok), iar al doilea este cu trailer-ul documentarului “Le Premier Cri”.
Si cu aceasta ocazie, va lansez si o invitatie de a viziona impreuna la sediul Cuibului acest film. Deci cine ar dori sa-l vada, lasati va rog un comentariu la finalul post-ului, pentru a-mi face o idee cam cate ne-am aduna si apoi sa alegem o zi si o ora pentru vizionare :)
Va imbratisez cu drag si nostalgie,
Nora



Va invit sa va conectati cu energia Dolphin Reiki .
Detalii pe email: noulpamantaliubiriidivine@yahoo.ro

luni, 16 septembrie 2013

Nou !!! Initiere Dolphin Reiki

Cine sunt cu adevarat delfinii? Delfinii sunt maestri ai vindecarii si detinatori ai Luminii pe planeta noastra. Ei sunt puternic evoluati, fiinte omni-dimensionale care traiesc in unitate. Rolul lor este similar cu acela al ingerilor. Ei sunt aici pentru a ne veghea, a ne ajuta si ghida in toate aspectele evolutiei sprituale. Dragostea lor pentru umanitate este profunda si precum ingerii, delfinii pot transcende timpul si spatiul. Nu este necesar sa fii in prezenta lor fizica pentru a fi vindecat de ei si pentru a primi darurile lor.
 
Delfinii incearca sa refaca starea si sa ne readuca in ambianta intrauterina, lucrand pentru desavarsirea noastra pentru clipele de atunci si cele de acum, vindecand copilul interior.

Recomand (conform unor marturii ale celor ce au devenit mame): chiar viitoarelor mame sa asculte muzica cu sunetele delfinilor, balenelor in perioada sarcinii, si chiar copilul dupa nastere, inca din primele saptamani poate adormi pe astfel de muzica relaxanta. Ascultati muzica cu delfini si in timp ce primiti/oferiti initierea in Dolphin Reiki.

Dolphin Reiki dezvolta telepatia si comunicarea cu animalele, reechilibreaza elementul apa din corpul fizic dar si astral.
Este o terapie minunata pentru probleme cardiovasculare, emotionale, psihice, stabilizand tensiunea si relaxand corpul. Sunetele scoase de delfini au legaturi puternice cu tonurile primordiale ale vietii pe Pamant. Vechi tehnici atlante de vindecare lucrau cu delfini, incercand sa stabileasca legaturi armonioase intre minte, corp si suflet.


Mark Apollo Scott este creatorul Dolphin Reiki si mentioneaza un aspect important al acestei energii: initierea in  DOLPHIN  REIKI se DARUIESTE cu dragoste si exista un singur nivel, deci o poti Darui mai departe. Aceasta initiere- acordaj o pot primi si persoanele care nu au nici o initiere intr-un sistem Reiki. 




Ce cuprinde initierea: 
Biografia lui Shanti Johnson
Mesajul lui Mark Scott, Creatorul Dolphin Reiki
Cine sunt delfinii
Principiile Reiki ale delfinilor
Meditatia Dolphin Reiki
Dolphin Reiki procesul de armonizare
Simbolul Dolphin Reiki
Daruind armonizarea Dolphin Reiki 

Tehnici avansate si armonizari



Initierea contine:

Meditatia delfinilor
Initierea in Dolphin Reiki


Pentru intiere va rog sa: mentionati nume, prenume complet, localitatea in care te afli la momentul primirii initierii si o poza. Initierea dureaza 30 de minute se poate face oricand, te rog sa mentionezi data si ora cand poti primi initierea. 
Datele le trimiti pe adresa de mail: noulpamantaliubiriidivine@yahoo.ro.
Initierea costa 50 lei  + 30 lei Maestria Reiki Dolphin ( ghidare in pasii celor 21 zile de autovindecare si autosimilare a informatiilor, simboluriReiki folosite, Manualul Maestrului Reiki).



Participantii primesc manualul Dolphin Reiki.

Pot participa persoanele care nu au nici o initiere intr-un sistem Reiki dar si cei care au primit initierea in Dolphin Reiki si doresc sa ofere initieri altor persoane.


joi, 12 septembrie 2013

Initiere Reiki GR. I si II 18-19.9.2013

Reiki este un sistem de „terapie prin lumină“ (terapii alternative).

Principii Reiki

 Este metoda secreta pentru a da nastere fericirii
Minunatul leac, care vindeca toate bolile sufletului si trupului

Doar azi

Nu te enerva!
Nu fi ingrijorat!
Fi recunoscator pentru toate!
Lucreaza cu severitate asupra ta!
Fi prietenos cu semenii tai!


Dimineata si seara aseaza-te in pozitia gasho
Si repeta aceste cuvinte cu voce tare,
precum si in inima ta

Pentru tamaduirea trupului si sufletului
Usui Reiki Ryoho



Ideile care stau la baza celor cinci principii mostenite de la Usui au fost formulate initial de catre imparatul japonez Meidji ca reprezentand bazele unei vieti implinite. Principiile Reiki sunt invataturi cu valabilitate vesnica, care ajuta sa ne descurcam mai usor in viata de zi cu zi; ele nu constituie niste reguli morale in sensul unor „ordine” sau „interdictii”. Formula „doar azi” este o referire la faptul, ca trebuie sa traim in prezent, realitatea spirituala cunoscand doar eternul prezent.

Gradul I: se invata:
- istoria sistemului Reiki
- beneficiile reiki
- pozitiile de autotratament si tratamentul pe alte persoane, pe animale si plante 
- principalele chakre umane si corelatiile lor cu culorile, meloterapie, aromaterapie, cristaloterapie). 
La finalul cursului, participantii vor putea folosi Reiki, facand energizari atat pentru ei insisi cat si pentru cei din jurul lor.
Cursul de gradul I costa 100 lei. 
 
Gradul II: Dupa absolvirea gradului II, nivelul de transfer energetic al participantilor se amplifica de 4 ori.
La gradu II se invata:
- cele 3 simboluri traditionale in Reiki, folosite pentru armonizarea incaperilor si pentru “transmiteri la distanta, in spatiu si timp”, prin transcederea spatio-temporala
- aplicatii complexe ale Reiki si practici traditionale japoneze.
- tehnici japoneze I
 Costul cursului de gradul II este de 150 lei.
 
- cursurile contin suport de curs si DIPLOMA.
 
 
Initierea se poate face la distanta sau in Sighisora, pentru detalii noulpamantaliubiriidivine@yahoo.ro .

Data initierii  18-19 septembrie 2013.

luni, 9 septembrie 2013

Etalare Tarot-Jocul de carti transcedent

Ai o nelamurire pe suflet care te chinuie de zile si nopti, si tot nu stii cum sa afli raspunsul... tarotul te va ajuta.
Va rog sa formulati intrebarea clar si concis.


Etalarea poate fi pentru o problema de cuplu, bani, cariera, decizii si etalare generala.
Gratuit etalare cartea zilei pentru tine.
!Tarotul nu raspunde la intrebari de genul DA sau NU, el ofera raspunsuri mai complexe.



Pentru a putea trimite intrebarile va rog sa trimiteti pe mail-ul noulpamantaliubiriidivine@yahoo.ro numele, subiectul si intrebarea.

Cea mai folosita metoda de divinatie, pentru a afla raspunsuri la intrebari, este Tarotul. Arta de a citi in carti este folosita dintotdeauna de catre toate popoarele lumii, ea fiind un ghid in luarea de decizii, sau indrumarea in viata.

Este potrivit oricarui tip de divinatie, mai ales pentru intrebari in domenii necunocute sau de natura mistica, potrivit oricarui domeniu al vietii cotidiene.

Prin studierea cartilor de Tarot intram in contact cu acea parte a mintii noastre pe care in mod obisnuit tindem sa o ignoram.

1) Tipuri de carti

Cartile de tarotul contin un pachet de 79 de carti  (22 de arcane majore si 56 de arcane minore si maestrul), folosit pentru a gasi raspunsuri sau a cauta sfaturi prin accesarea intuitiei din subconstientul nostru. 

sau

Cartile de tarotul contin un pachet de 78 de carti  (22 de arcane majore si 56 de arcane minore si cartile de curte)- cel obisnuit.

!!!Poti alege daca doresti sa extrag arcanele majore sau toate cartile.
O etalara 50 lei.

duminică, 8 septembrie 2013

Curs "Vindecare prin Sexualitatea Sacra"

Invata cum sa-ti deconectezi mintea, cum sa-ti destepti simturile si sa devii constient(a) de tot trupul tau, prin puterea sexului tantric.
Tantra, calea TAO a dragostei, este o straveche practica orientala de autodezvoltare. La baza sa sta ca prin noi toti trece un curent puternic de energie, care trebuie sa fie armonizat.

Acest curs iti prezinta tehnici practice de cultivare a energie sexuale si cum sa le folosesti pentru a-ti declansa transformarea launtrica, ci si cum sa aduci actul tau amoros catre un nivel spiritual mai inalt.

Pe masura ce mintea si trupul se armonizeaza prin sexul tantric, cresc capacitatea de comunicare, creativitate individuala si spontaneitatea.

Cursul include:
- corpul tau este sacru 
- sistemul chakrelor
- ciclul sexual al femeii si al barbatului
- deschiderea inimii
- aprinderea focului tau sexual
- jocul YIN-YANG
- atingerea erotica
-impreunarea respiratiei
-pozitii amoroase pentru o mai mare placere orgasmica
- cinstirea trupului partenerului(partenerei)
- masajul senzual

Cursul este prin coresponenta, in fiecare zi de luni ve-ti primi lectia aferenta. Cursul dureaza 3 luni.
Cursul costa: 250 lei.

Data inceperii cursului 16.9.2013.

Adresa de corespondenta: noulpamantaliubiriidivine@yahoo.ro

vineri, 6 septembrie 2013

Curs online " Cuplul spiritual- Calea iubirii in doi "

Un ghid de dezvoltare si fericire pentru cuplurile aflate pe cale. Acest ghid este pentru cei care se afla intr-o relatie sau isi doresc sa fie intr-o relatie. Relatiile sunt doar o CALE de EVOLUTIE si nu este una usoara.

Relatia reprezinta nasterea unei noi entitati. Presupune trecerea de la "eu" la "NOI" insa fara sacrificiu si compromisuri. Acest lucru nu se intampla peste noapte, in fiecare zi este de lucru. Este nevoie de timp si de RABDARE. CLARITATEA este o necestitare. Ambele persoane trebuie sa se pregateasca pentru aceasta noua experienta.

Ciclul unei relatii incepe cu nasterea ei, atingand apexul vietii, iar apoi moartea si renasterea. Incheierea ei poate avea loc din cauza mortii unuia dintre parteneri sau prin intelegerea facuta de ambele persoane ca relatia nu le mai serveste evolutiei comune. Nici o relatie nu dureaza pentru totdeauna.

Relatia este cea mai dificila si interesanta cale spirituala care ne este disponibila pe planeta, la ora actuala. Nici o alta cale nu ne aduce la suprafata indoielile, fricile si nesigurantele ascunse pentru a fi vindecare, intr-un mod atat de definitiv. Avem nevoie de de mult curaj sa ne vedem acele parti din noi insine pe care le acceptam cu greu , care ne sunt reflectate de catre partenerii nostri. Totusim prin impacarea cu partenerii nostri, ne IMPACAM cu NOI INSINE si ajungem sa ne EXPERIMENTAM PROPRIA PLENITUDINE.

Adevarul este ca, in cele mai profunde relatii, ies pentru a fi vindecate cele mai adanci frici ale noastre. Ele ies la suprafata deoarece ne simtitm suficient de in siguranta alaturi de partenerul nostru pentru a ne privi aspectele intunecare si pentru a incepe sa le integram in constienta noastra.

Acest ghid va va ajuta sa faceti fata suisurilor si coborasurilor relatiei in care va aflati, astfel incat sa puteti invata si evolua impreuna. Atata vreme cat exista evolutie si sinceritate, relatia este sanatoasa si demna de angajamentul vostru.

Desigur, asta nu inseamna ca este si perfecta. Chiar si cele mai reusite relatii, indoielile si fricile continua sa apara, la ambii parteneri. Cu toate astea, cuplurile aflate pe cale invata sa trateze aceste indoieli si frici, cu COMPASIUNE. Cei doi INVATA sa aiba RABDARE unul cu altul si sa se ACCEPTE. Asta ii invata faptul ca se afla intr-o relatie.

Cursul cuprinde trei parti.

Primul cursul contine: - 12.9.2013.
1) a ne pregati pentru o relatie
2) cunoasterea de sine
3) a invata, traind de unu singur
4) relatia ca dependenta
5) a o cunoaste pe cealalta persoana

Cursul costa 50 lei.

Cursul II: -17.10.2013

Cele sapte legi spirituale ale relatiei
1) Angajamentul
2) Impartasirea
3) Dezvoltarea
4) Comunicarea - a spune adevarul fara a acuza
5) Oglindirea
6) Asumarea responsabilitatii
7) Iertarea

Cursul costa 100 lei.


Cursul III: 5.12.2013
 1)
a negocia forma relatiei
2)Transformarea
3)Detasarea
4) A ne re-angaja sa iubim.

Cursul costa 200 lei.

!!! Daca doriti sa le parcurgeti pe toate trei ve-ti plati doar 300lei.
Cursul este online, in fiecare zi de joi ve-ti primi o lectie. 

Plata primului curs pana in data de 11.9.2013.
Detalii: noulpamantaliubiriidivine@yahoo.ro

joi, 5 septembrie 2013

Curs " Hatha Yoga "


Prin YOGA puteţi realiza: 
- o sănătate excelentă,
- eliminarea pe cale naturală a stresului şi a oboselii,
- o stare de dinamism şi eficienţă,
- o integrare armonioasa în familie şi în societate,
- cunoaştere aprofundată de sine, desăvârşire pe multiplele planuri ale fiinţei,

Alte beneficii:
  • ameliorează tensiunile psihice, depresiile, nevrozele
  • îmbunătăţeşte şi vindecă o serie de afecţiuni ale corpului fizic
  • amplifică memoria şi procesele mentale
  • echilibrează toate structurile fiinţei
  • stimulează sistemul imunitar
  • induce o stare profundă de calm şi pace interioară
  • deschide calea către înţelepciune
  • eliberează fiinţa de prejudecăţi, inhibiţii şi limitări
  • îmbunătăţeşte capacitatea de a comunica cu ceilalţi
  • armonizează viaţa sexuală
  • dinamizează voinţa
  • amplifică încrederea în sine
  • facilitează reuşita pentru succes
  • armonizează structura corpului fizic, eliminând surplusul de greutate
  • întăreşte şi tonifică musculatura
  • măreşte atenţia şi concentrarea
  • trezeşte şi amplifică capacitatea de a iubi
  • deschide fiinţa către o comunicare spirituală autentică cu Universul şi cu Dumnezeu.
Cursul contine:
 DESCRIEREA CENTRILOR SECREŢI DE FORŢĂ (CHAKRA-elor), PLANUL MORAL ŞI ETIC ÎN YOGA YAMA ŞI NIYAMA, YOGA VEDERII, EFECTELE BENEFICE ALE ALIMENTAŢIEI LACTO-VEGETARIENE, MIRACOLE CE DEVIN POSIBILE PRIN ORIENTAREA POZITIVĂ A MINŢII ŞI TEHNICA EFICIENTĂ A SUCCESULUI, DIETOTERAPIA NATURISTĂ YOGHINĂ - FACTOR IMPORTANT DE REGENERARE, VINDECARE SI PREVENIRE A ÎMBOLNĂVIRI, ASANE.

DEZAVANTAJE nu există. 
Cursul de Hatha Yoga costa 120 lei (langa Sighisoara) - 4 sedinte pe luna(3 ore), incepand din data de 15.9.2013.  Locuri limitate: 5.

Prin corespondenta  cursul costa 80 lei.
Detalii la adresa de mail: noulpamantaliubiriidivine@yahoo.ro

marți, 3 septembrie 2013

Curs initiere Reiki Gradul I - 9.9.2013 la distanta

Reiki este o metodă japoneză de autovindecare, bazată pe direcţionarea energiei Reiki prin plasarea mâinilor în anumite poziţii pe corpul pacientului.

Majoritatea bolilor şi a durerilor sunt rezultatul unor blocaje ale energiei; prin eliminarea acestora şi prin creşterea fluxului energetic se produce autovindecarea, terapeutul fiind un catalizator. El declanşează autovindecarea.

Scopul terapiei Reiki este de a corecta eventuale dizarmonii ale individului, de a corecta anumite probleme de sănătate, având în vedere că fiinţa umană e un complex de energii.

În Reiki nu există o cale spirituală deja trasată şi obligatorie pentru toată lumea. Mai mult, este important tocmai aspectul de libertate personală pe care îl învăţăm. De aceea, se spune că Reiki este o şcoală de libertate, mulţumită căreia fiecare îşi descoperă calea sa proprie de dezvoltare personală, iar dezvoltarea spiritului, a minţii şi a corpului reprezintă un proces individual care nu poate fi identic cu al altei persoane. Practicarea Reiki nu împiedică practicarea altor discipline spirituale. Nu se substituie medicului, şi nici medicamentelor; dar potenţează acţiunea medicamentelor. De aceea, acestea se administrează sub control medical.

Ceea ce este specific în Reiki este că circulaţia energiei nu se face mental, ci corpul uman, animal sau plantele absoarbe energia de care are nevoie. 

Gradul I: se invata:
- istoria sistemului Reiki
- beneficiile reiki
- pozitiile de autotratament si tratamentul pe alte persoane, pe animale si plante 
- principalele chakre umane si corelatiile lor cu culorile, meloterapie, aromaterapie, cristaloterapie). 
La finalul cursului, participantii vor putea folosi Reiki, facand energizari atat pentru ei insisi cat si pentru cei din jurul lor.
Cursul de gradul I costa 100 lei. 
- contine suport de curs.
Initierea se poate face la distanta sau in Sighisora, pentru detalii noulpamantaliubiriidivine@yahoo.ro .

Data initierii  9 septembrie 2013.


   

luni, 2 septembrie 2013

Horoscopul lunii SEPTEMBRIE

Septembrie este o luna de consolidare, de finalizare, mai putin una a inceputurilor de drum. Tot ceea ce am plantat de luni bune incoace a avut timp sa se coaca si sa dea roade. Este timpul recoltei.

Evenimentul major al lunii este conjunctia dintre Venus, Saturn si Nodul Nord, care ne arata unde am gresit, dar si ce am facut bine. Incetam sa mai bajbaim, avem parte de certitudini, ne asezam pe un drum care ni se potriveste.

A noua luna din acest an ne face sa tragem linie, sa ne evaluam parcursul atat personal, cat si profesional. Bilantul este necesar pentru ca ne ajuta sa ne organizam si sa vedem ce facem in continuare cu ceea ce avem.

Septembrie ne repune pe sine. Pana acum am purtat incaltari care fie ne strangeau, fie erau o masura prea mare. Luna aceasta, dam de masura potrivita si incepem sa pasim inainte cu incredere, siguranta si confort.

Mersul planetelor in septembrie 2013:


Soarele: pana pe 22 in Fecioara (aproape de miezul noptii spre 23), din 23  in Balanta
Pe 5 septembrie avem Luna Noua in Fecioara, iar pe 19 - Luna Plina in Pesti
Mercur: pana pe 9 in Fecioara, cand trece in Balanta, unde sta pana pe 29, cand ajunge in Scorpion
Venus: pana pe 11 in Balanta, apoi in Scorpion

Toate celelalte planete stau toata luna la locul lor, acolo unde se gaseau si la sfarsitul lunii august: Marte in Leu, Jupiter in Rac, Saturn in Scorpion, Uranus in Berbec, Neptun in Pesti, Pluto in Capricorn, Nodul Nord in Scorpion.

Horoscopul pentru fiecare zodie:

Berbec

Primele 12 zile ale lunii septembrie iti aduc foarte multe eforturi, o preocupare excesiva petru munca si viata de rutina, ceea ce predispune la epuizare pe toate fronturile: emotionala, nervoasa, fizica. De activitate nu scapi, asa ca tine de tine cum iti dozezi prioritatile astfel incat sa faci fata la toate provocarile. Relaxarea nu prea face parte din programul artistic, iar sarcinile pe care le ai de indeplinit s-ar putea sa-ti depaseasca asteptarile. Mai mult, e posibil sa iei asupra ta obligatii de serviciu care in mod normal, nu-ti reveneau tie. Munca poate fi acum si un refugiu in fata unor probleme de care incerci sa scapi. Ai grija sa nu pui la randul tau asupra altora presiunea pe care o simti ca apasa pe umerii tai, deoarece ai aceasta tendinta. Ai pretentii mari si iti vine sa eri mai mult decat ti se cuvine. Nu face aceasta imprudenta! Tot ce faci acum suplimentar va fi rasplatit, dar pentru asta e nevoie de rabdare. Poti pune prea multe limite persoanei iubite sau copiilor, asa ca vezi pana unde intinzi coarda; s-ar putea sa se rupa si sa primesti o riposta pe masura. Incearca sa te amesteci cat mai putin in deciziile altora! Intre 12 si 22 septembrie e vreme buna sa te bucuri de roadele muncii de pana acum. Se vede ca tot ce ai facut nu a fost zadarnic, apar primele rezultate. Primesti aprecieri, laude, complimente si, posibil, chiar recompense materiale. E bine sa nu intreprinzi nimic la libera ta initativa ci sa speculezi culoarele favorabile. Apar oameni care-ti intind o mana si ar fi bine sa o apuci. Se intampla ceea ce aveai tu de gand, dar nu iese chiar cum credeai tu. Ai incredere ca intotdeauna se poate si altfel decat ai fi vrut tu! E foarte bine sa faci curatenie in casa si in relatii, sa dai tot ce nu mai folosesti. Du chiar acum gunoiul din viata ta! Ai sansa de a te primeni din multe puncte de vedere, de a o lua de la zero in anumite directii care stagnau. Din 23 septembrie, Soarele in Balanta te face mai atent la nevoile si dorintele celorlalti, numia ca ai tendinta de  a te impune. Persoana iubita si copiii s-ar putea sa se retraga ori sa-ti intoarca agresivitatea. Ce dai, exact aia primesti in relatii, asa ca ai grija ce declansezi! Daca pui paie pe foc, o sa se lase cu scantei. Pricina ar putea fi banii si dorinta ca ceilalti sa faca asa cum vrei tu. Iti vindeci acum accesele de dominare si de orgoliu, trecand prin ciocniri in care, daca e nevoie, inveti sa cedezi. E bine de tinut minte zicala “Daca taceai, filozof ramaneai!”.

Taur

Inceput romantic de luna pentru tine, vreo 12 zile Soarele iti incalzeste inima si te face creativ, dornic de distractie si chiar pasional. E timpul sa faci lururile altfel, sa fii inventiv, sa vii cu noi abordari. Concentreaza-te cat mai mult pe activitatile care iti fac placere, pentru ca talentele exploatate acum te scot in fata si iti aduc laude. Esti in centrul atentiei, nu ai cum sa nu te simti magulit ca esti evidentiat si dat ca exemplu, asa ca primesti si un test al orgoliului. E important sa scoti la vedere ceea ce stii si poti, sa nu fii timid, ci sa mergi la risc, pe principiul “ce-o fi, o fi”. Speculatiile sunt o dirrectie de urmat inaceasta perioada. Mai sensibila este relatia cu partenerul de viata, pentru ca intampini constrangeri sau obiectii si esti cam incoltit sa faci ce ti se spune. De aici discutii si agitatie, pentru ca se pune la incercare capacitatea ta de a asculta de altul, de a fi receptiv la celalalt. Daca analizezi si nu te repezi, s-ar putea ca, in familie, lucrurile sa nu se tulbure. Alte motive de disputa ar fi  posibile pagube provocate de partener sau de altcineva de acasa, tu fiind cel care suporta costuri sau se ocupa de reparatii. Intre 12 si 22 septembrie totul  poate merge struna daca sii tu mergi pe mana partenerului. Poti incepe asocieri, poti intra intr-o relatie intima sa o poti innoi pe cea prezenta. Universul tau se invarte in jurul partenerului, asa ca las-o mai usor cuvointa proprie si cu initiativa personala, pentru ca dai totul peste cap. E vreme buna sa-l urmeazi pe celalalt, sa te adaptezi, sa nu crezi ca stii tu ce e mai bine. In doi poti reusi acum tot ce iti propui. Odata cu intrarea Soarelui in Balanta, din 23 septembrie, munca devine singura ta forma de distractie. Te asteapta un volum impresionant de lucru, ai pe cap si sarcinile altora, plus ca in mediul delucru au loc transformari: fie sunt colegi care pleaca, fie schimbi chiar tu biroul sau te muti in alta parte. Nu-ti neglija starea de sanatate si nu te suprasolicita, pentru ca rezervele tale de energie sunt limitate. Mai ales ca acasa lucrurile sunt din nou provocatoare, familia are nevoie de tine. Sunt previzibile dezbateri cu partenerul din cauza rudelor tale sau ale lui, care fie se amesteca in viata voastra, fie va cer sprijinul. Acasa, nu lasa dezbinarea sa intre pe usa din cauza altora!

Gemeni

Primele 12 zile din septembrie sunt favorabile interesului pentru locuinta, renovarilor, amenajarilor sau chiar mutarii de domiciliu. Ai nevoie de extinderi sau de reimprospatari aduse locuintei, dar si mediului in care lucrezi. Este indicat ca acolo petreci mai multe ore pe zi (acasa la serviciu etc.) sa vii cu un suflu proaspat, sa schimbi ceva, sa faci reparatii, sa cureti. Principiul dupa care functionezi acum este: “Schimbi locul, schimbi norocul”. In propria locuinta nu prea te mai simti ca acasa, asa ca e timpul sa faci ceva cu feng-shui-ul spatiului. Esti insa destul de depasit de evenimente, pentru ca simti foarte multa presiune care se pune acum pe tine dinspre zona profesionala. Esti contratimp, nu esti gata cu predarea unor lucrari, toate se ingramadesc pe capul tau. Risti sa devii chiar irascibil, dai replica, asa ca trebuie avut in vedere autocontrolul verbal. Functionezi insa foarte bine cu sabia lui Damocle deasupra capului, asa ca ai capacitatea de a rezolva in cateva zile ceea ce altii rezolva in cateva luni. Intre 12 si 22 septembrie, tot ce cosntruiesti in directia carierei este durabil. De altfel, profesia este principalul centru de interes pentru tine. Harnicia si creativitatea te propulseaza, ai randament maxim, rezulatele vin unele dupa altele. Se anunta acum alte schimbari la locul de munca, se modifica spre bine tau raporturile cu colegii sau cu subalternii. Lasa visarea, fantezia, comoditatea, e bine sa te bagi in proiecte spectaculoase. Acum ori niciodata! Cam iti iei adio de la program regulat si de la somn, dar o sa recuperezi pe urma. Intrarea Soarelui in Balanta iti aduce, incepand cu data de 23 foarte multa vizibilitate publica. Esti apreciat pentru talentele si meritele tale, esti luat drept punct de reper, altii sunt comparati cu tine, servesti drept etalon. Iti manifesti din plin creativitatea si poti pune la cale cele mai traznite situatii prin care sa te evidentiezi. Esti pe scena, culegi laude si recompense, lumea e cu ochii pe tine. Nu dipare insa pericolul unor conflicte profesionale, poate pe fondul unor invidii. Recomandabil ar fi sa ramai observator, sa-l lasi pe fiecare coleg de breasla sa se manifeste, iar tu sa tragi concluzii. Afli acum pe cine poti conta si cine iti este potrivnic in demersurile tale.

Rac

Inceputul de septembrie, cam pana pe data de 12, te tine pe drumuri. Ai de facut vizite, de semnat acte, de revizuit contracte, orice are legatura cu documentele este benefic, dar te cam tine pe jar. Faci noi cunostinte, pui in miscare sistemul de relatii la care ai acces. In plus, iti face bine sa te pui cu burta pe carte, sa aprofundezi un domeniu, sa citesti mai mult, sa te inscrii la un curs. Comunicarea este in floare, asa ca ai de lucru cu corespondenta electronica sau cu telefoanele-surpriza. Esti de o curiozitate care uneori te face sa-ti bagi nasul si pe unde nu trebuie, asa ca tine cont: daca te apuci sa zgandari dupa miere intr-un stup, e imposibil sa nu te fugareasca un roi de albine. In tot acest timp, esti supus unor presiuni ce vin din partea persoanei iubite si copiilor. Nu prea reusesti sa te exprimi in ce directie ai vrea, din pricina ca ai pe cap problemele altora. De asemenea, nimic nu e gratis in aceasta perioada, e timpul sa te recompensezi fata de persoane care te-au ajutat de-a lungul timpului, sa le intorci favorul. Ti-e greu sa te abtii si de la cheltuieli, gusturile extravagante si placerile costa cam scump, iar tu nu prea te uiti incotro arunci cu banii. Deschide putin ochii in aceasta directie! Intre 12 si 22 septembrie esti candidat la un loc in fata, ti se poate propune o varianta de a fi promovat ori dat ca exemplu. Imaginea ta poate cunoaste o crestere semnificativa. In dragoste, multe din cele ce au fost legate se dezleaga acum, iar relatia cu copiii revine pe un fagas normal. Chiar ai putea ca, de acum inainte, sa fii mai mult in contact cu cei mici. De asemenea, poti avea sansa de a-i invata pe altii ceea ce stii tu mai bine. Ai de trecut totusi testul generozitatii si al iubirii neconditionate asa ca pregateste-te sa le fii alaturi celor dragi fara sa incerci sa-ti impui punctul de vedere. Dupa intrarea Soarelui in Balanta, din 23, simti ca prinzi radacini, te regasesti mai bine acasa ori in mediul de lucru. Cauti sa-ti cresti gradul de siguranta si confort oriunde te-ai afla, dar ai nevoie si de mai multe confirmari ca esti iubit. E bine pentru psihicul tau sa faci lucruri cat mai utile, dar sa nu exagerezi si sa faci mai mult decat ti se cere, crezand ca stii tu mai bine ce le trebuie altora. Ai putea avea tendinta chiar sa dai de unde n-ai, asa ca nu-ti depasi posibilitatile, pentru ca risti sa ramai descoperit. Oricum, s-ar putea sa bagi adanc mana in buzunar, pentru ca si dragostea costa. Ori ai de facut cadouri celor iubiti, ori se pune problema sa-i ajuti cu bani. Ceilalti isi pun nadejdea in tine, dar asta nu inseamna sa renunti la tine si sa te sacrifici.

Leu
Banii sunt o preocupare de vaza pentru tine in primele12 zile ale lunii, motivatia financiara este cea mai importanta indiferent in ce proiect ai fi implicat. Iti poti scoate acum la inaintare atuurile pe care le ai, talentele tale devin productive. Inregistrezi o constanta crestere a increderii in fortele proprii si ea este cea care iti da forta sa mergi inainte spre prosperitate. Tot acum se pune problema valorilor personale si multe idei, lucruri sau persoane pot sa devina de importanta secundara pentru tine. Gasesti alte satisfactii decat cele pe care le aveai pana acum. Problematica este viata de familie din cauza careia te poti confrunta cu imitari si constrangeri. Initiativele pesonale sunt blocate de cei de acasa, poate nu e timpul pentru acele investitii sau schimbari pe care le aveai tu in vedere. Lucrurile se misca anevoios, poate si din pricina ca anumiti membri ai familiei, poate dintre cei mai in varsta, au nevoie de prezenta ta fizica. Planurile tale se cam invart in jurul oamenilor care au nevoie de tine. Intre 12 si 22 septembrie se carifica foarte multe lucruri in familie, relatiile se consolideaza, iar tu te simti mai usurat, mai puternic si mai multumit. Este o perioada favorabila unor amenajari, redecorari sau chiar mutari de domiciliu. Simti ca te cam sufoci intre peretii pe care ii stiai, acasa dar si a serviciu, asa ca poti lua initiativa de a tranforma ceva in mediul inconjurator. Trag in continuare a tine oameni care-ti cer ajutorul, asa ca va trebui sa inveti sa impui limite, intrucat unii vor incerca sa abuzeze de bunavointa ta si de timpul tau. Incepand cu data de 23, cand Soarele trece in Balanta, te apuci de studii, de cursuri, de citi, de perfectionari si aprofundari. Dai dovada de nestatoricie, alergi de colo-colo, esti foarte mult pe drumuri si vesnic prins intre doua mailuri sau telefoane. Corespondenta si comunicarea te solicita la maxim. E vreme buna sa faci noi cunostinte, sa primesti vesti si ponturi de care sa profiti. Din nou se agita insa apele acasa, unde esti pus e harta si dornic sa demonstrezi ca ai dreptate. Incearca sa nu fortezi lucrurile si sa intelegi ca ritmul tau este mult prea alert, iar ceilalti nu pot sa faca fata asteptarilor tale. Esti cu o viteza inaintea celorlalti, asa ca ia-o mai domol!

Fecioara

Soarle se afla in continuare in zodia ta si, cel putin in primele 12 zile ale lunii esti plin de elan. Initiativele tale sunt incununate de succes, stii ce vrei, esti mai putin ezitant, reusesti sa faci alegeri ferme. Ai cam stat in cumpana pana acum, dar ti-e tot mai clar care e directia potrivita. La tine, ori e alba, ori e neagra, nu prea incape acum cale de mijloc. Ai putea sa-i sperii pe cei din jurul tau cu hotararea batuta in cuie, care de altfel nu-ti este tocmai caracteristica. Dureroasa este pentru tine dezgroparea unor rani din trecut, dar si a unor adevaruri nu tocmai placute. Ies la lumina numele unor oameni care te-au lucrat pe la spate sau care nu te-au sustinut atunci cand aveai nevoie. Esti cumva pus in fata faptului implinit, nu prea poti decat sa iei la cunostinta niste afirmatii sau lucruri pe care nu le-ai cunoscut la timp. Este pentru tine momentul deconspirarilor, all vorbelor nerostite atunci cand trebuia, al parerilor de rau si, pe alocuri, al unor sentimente de vinovatie. E bine sa te concentrezi pe iertarea trecutului si pe ceea ce poti face in prezent, astfel incat sa-ti luminezi viitorul. Intre 12 si 22 septembrie se anunta insa o perioada compensatorie, in care pui in practica ceva ce nu ai reusit sa faci de multa vreme. Dai dovada de pragmatism, de spirit comercial, ca sa nu mai vorbim de arta convingerii. Poate se arata acum la orizont chiar un contract avantajos, rezolvarea miraculoasa a unui dosar blocat sau impacarea cu cineva cu care aveai ceva de impartit. De asemenea, te poti apuca serios de invatat, de citit, dar si de scris sau tinut cursuri. Poti sustine prezentari, poti fi impins in fata ca reprezentant al unui grup sau iti poti face cunoscuta activitatea publicistica. Din 23 septembrie Soarele ajunge in Balanta si adauga o componenta financiara tuturor activitatilor tale. Vin si bani, dar numai in urma eforturilor tale, prin munca proprie si prin exploatarea talentelor pe care le detii. Poti pune la cale numeroase planuri si proiecte din care sa curga tot soiul de beneficii. Mai ai totusi tendinta de a face analize ale trecutului, de a vedea unde anume ai gresit, ce ar fi trebuit sa imbunatatesti. Este semnul ca nu te-ai iertat pentur anumite gesturi, fapte si cuvinte. Revino cu picioarele pe pamant, lasa remuscarile si impaca-te mai intai cu tine daca vrei sa te impaci cu toti ceilalti!

Balanta
Primele 12 zile ale lunii ar trebui sa stai cu capul la cutie, sa nu iei decizii majore, sa nu initiezi proiecte spectaculoase. Este timpul pentru rezolvarea unor lucrari incepute de mult, e ceasul bilantului si al deznodamantului, nicidecum al noilor inceputuri. De aceea, atentia ta ar fi bine sa se concentreze pe ceea ce trebuie finalizat, dus la indeplinire, conturat intr-o forma definitiva. Ia lucrurile asa cum vin si adapteaza-te din mers, fara sa impui conditii prea mari. Ai sansa de a fi sustinut de oameni din umbra care contribuie la binele tau, oameni pe care ii poti considera prieteni secreti. La capitolul investitii stai mai prost pentru ca banii fie nu sunt in cantitate suficienta, fie se redirectioneaza in alte scopuri. Nu prea poti face chiar ce-ti doresti tu cu banii, mai degraba ei fac ceea ce vor din tine. Fie participi la reuniuni si evenimente unde se impun anuite cheltuieli, fie nu ti se intorc la timp sume pe care contai. Nu ar fi exclus sa amani anumite proiecte sau planuri pe fondul acestei insuficiente financiare. Intre 12 si 22 septembrie intervine iinsa o redresare a veniturilor tale, situatia materiala da semne de stabilizare. Chiar daca nu se poate vorbi despre un exces, macar stii pe ce sume contezi. Se clarifica siguranta ta pe termen lung, iesi la inaintare cu niste ablitati, talente si calitati pe care le ai si din care poti scoate bani. Concentreaza-te pe facut bani si tine cont de faptul ca tot ceea ce vine acum de la altii nu este de bun augur si iti aduce numai necazuri! Te poti folosi doar de oportunitati prin care sa faci bani, dar daca te bazezi pe fondurile altora, atunci risti sa pierzi tot. Treaba ta e sa ai grija de altii, nicidecum altii de tine. Intrarea Soarelui in zodia ta, pe 23, te vitalizeaza, iti da foarte multa hotarare, o capacitate de a lua decizii care s-ar putea sa-i ia pe ceilalti prin surprindere. Esti preocupat de propria imagine asa ca se anunta schimabari in felul in care arati, de la tunsoare la vestimentatie. Persista in continuare preocuparea fata de starea materiala, deoarece poti pierde bani din cauza anurajului sau prietenilor. Nu conta pe oamenii care-ti promit marea cu sarea, nu fi credul, ceilalti urmaresc in primul rand interesul personal. Nu da de unde n-ai!

Scorpion

Inceputul de septembrie, aproximativ 12 zile, te arunca intr-un vartej de oameni, relatii si anturaje. Poti apela cu succes la tot felul de persoane care sa te ajute sa dezlegi iti incurcate, pentru tine, dar si pentru altii. Prietenii apeleaza la tine si sta in puterea ta sa-i ajuti, dar si tu este indicat sa ceri sprinjin, pentru ca il primesti. Nu uita de indemnul bilbic “Cere si ti se va da!”. Daca nu stii ce vrei si nu ceri, sa nu te miri ca daca ceea ce primesti te nemultumeste. E timpul sa privesti lucrurile in ansamblu, pe termen lung, sa faci planuri de viitor, sa gandesti pe picior mare. Uita-te in fata si proiecteaza-ti viata pe ani de zile de acum inainte, lanseaza-ti intentiile in Univers si abia apoi lasa lucrurile sa se intample atunci cand e mai bine pentru tine. Te confruntti tot in aceatsa perioada cu o stare de rigiditate, cu o nevoie de a face lucururile sa se intample cand vrei tu si cum vrei tu. Atttudinea aceasta te poate pune in conflict cu persoane aflate in pozitii de autoritate, cu superiori ierarhici, mai ales cu persoane de sex masculin. Invata sa fii mai flexibil, sa asculti, sa nu pui pe ceilalti o presiune insuportabila si sa mai lasi de la tine. Intre 12 si 22 septembrie parca se dezleaga miraculos niste situatii din viata ta. Vezi mai clar ca niciodata ce ai de facut, ai chiar o capacitate fantastica de anticipare, de a vedea inainte clar, de a sti in ce directie te indrepti. Conteaza pe oameni, nu incerca sa faci nmic pe cont propriu, nu pentru ca n-ai reusi, ci pentru ca nu are rost sa te chinui. Cel mai bine functionezi in echipa, rostul tau fiind acela de a-i impinge pe altii de la spate sau de a-i trage dupa tine. Intrarea Soarelui in Balanta, incepand cu data de 23, te indeamna sa te ocupi mai multde tine, sa-ti faci timp pentru introspectie meditatie, rugaciune. Ai de lucrat la relatia cu Dumnezeu, pentru ca sunt de asteptat evenimente care nu se intampla intocmai cum ai fi preconizat tu. Trebuie sa primesti tot ceea ce ti se intampla, sa accepti ca exista un scop in toate si sa nu fortezi in niciun caz lucrurile. De asemenea, iti ies in cale oameni cu care ai lasat ceva nerezolvat, lectia ta principala fiind iertarea. Si chiar ai de lucrat la acest capitol, deoarece impulsul tau natural este de a-i schimba pe altii, de a-i mobiliza, de a trage de ei. Accepta ca unii oameni nu vor sa se miste mai repede, iar pentru altii nici nu e timpul deoarece mai au de invatat cate ceva din experientele prin care trec. Nu te impovara singur, nu face din problemele altora problemele tale!

Sagetator

Primele 12 zile din septembrie te scot la rampa. Ai sansa de a evolua social si profesional de a te evidentia, de a fi remarcat si, de ce nu, promovat. Sa nu te asptepti insa la recompense sepctaculoase, lucrurile se construiesc din mers, incet dar sigur. Asta e calea prin care reusesti acum sa te afirmi si sa-ti consolidezi pozitia. Nu conteaza ce faci, ci modul in care iti faci treaba atrage atentia asupra ta. Relatia cu autoritatile si cu sefii cunoaste o ascensiune benefica, de aceea e un timp bun sa te infatisezi in biroul superiorului cu acele cereri pe care de mult voiai sa i le aduci la cunostinta. Ai de luptat insa cu o stare cronica de nemultumire, fie e cineva care te calca pe coada, fie nu-ti convine modul in care se petrec anumite lucruri. Esti destul de recalcitrant si rebel, asa ca ai mare grija cum pui problema de fiecare data. Mai exista inca un aspect deloc de neglijat, cel al oamenilor care te submineaza din umbra, indeosebi barbati. Ai niste persoane care iti poarta sambetele. E bine sa judeci cat mai putin si sa-i accepti pe ceilalti asa cum sunt, fara sa te dai tu peste cap sa-i schimbi. Intre 12 si 22 septembrie, se arata la orizont semne de redresare din toate punctele de vedere a vietii tale, iti dai seama cum poti sa pui cap la cap planuri pe care le aveai de mult. Apar oameni carora sa le ceri favoruri, primesti sprijin, cu conditia sa-l ceri, desigur. Poti avea parte si de inspiratii uluitoare de moment, de anticipari, chiar de clarvedere. Ai darul de a fi omul potrivit la momentul potrivit, care intalneste pe cine trebuie atunci cand are nevoie. Norocul tau proverbial iti iese in cale. Dupa data de 23, cand Soarele trece in Balanta, sunt semne mari de popularitate. Ai sansa de a fi scos din nou in fata de grupul din care faci parte. Esti un fel de lider informal, devii purtatorul de cuvant al unei multimi. Stii ce ai de facut pe viiitor, scapi mai usor de blocaje din trecut, iti gasesti mai usor directia, esti mai hotarat, dar si mai sustinut de oameni de bine. In continuare te lupti cu aceleasi metehne ale tale, in special cu tendinta de a-i judeca pe altii, de a-i baga in tiparele tale. Te intrebi de ce nu sunt toti ca tine, de ce nu gandesc toti la fel, intoleranta ta tinde spre extrem. Lasa-l pe fiecare om in plata Domnului, nu te mai amesteca gratuit in vietile altora, stai cat mai departe de viata mondena, pentru ca interesandu-te de ce probleme au altii, le preiei asupra ta. Intelege-l pe fiecare om asa cum este el, fara sa te straduiesti sa-l indrepti. Bucura-te ca diversitatea umana combate monotonia si plictiseala!

Capricorn

Idealurile tale prind contur in primele 12 zile de septembrie. Incep sa se intample lucruri la care abia daca mai indrazneai sa visezi. Incetul cu incetul, apar deblocari ale unor situatii inghetate mult si bine. Unele dintre aceste stagnari dureaza de cel putin un an, altele de mai multi ani. Si iata ca, in sfarsit, se misca ceva, iar tu iti recapeti fortele si zambetul pe buze. Poate cel mai mare beneficiu al inceputului de luna este increderea in sine, data de capacitatea de a-i mobiliza pe altii, de a-i pune la treaba, de a-i urni din loc. Ceea ce nici nu mai credeai ca o sa vezi cu ochii iata ca ia forma si se materializeaza. Nu inseamna ca se dezleaga toate, asa ca sa nu ai asteptari nerealiste. Dar, trebuie sa tii cont de proverbul care spune ca “pic cu pic se face lac”. Tot acum se pune problema unor investitii de viitor. Este aproape imposibil de prevazut ca vei putea strange bani, dar culmea este ca, daca iti propui ceva, o sai exact atat cat iti trebuie. Asa ca, daca stii ce vrei sa faci cu banii, ei or sa vina in cantitate suficienta. N-o sa ramai cu ei, dar o sa ramai cu ceva ce se vede in urma lor. Si chiar poti rula sume consistente, pe care le atragi atata timp cat iti propui. Esti maestru in folosirea resurselor personale, dar si ale altora. Esti un fel de regizor, care stie sa distribuie perfect rolurile si sarcinile. Intre 12 si 22 septembrie se arata la orizont o perioada extrem de constuctiva in care iti cladesti viitorul pe termen lung. Atragi oameni in viata ta iti schimbi anturajul, iti faci cunostinte valoroase, intalnesti persoane care pot sa te puna in valoare si sa te sprijine. Atata timp cat contezi pe puterea echipei, cat tii aproape niste oameni, cat ii formezi pe altii, ai numai de castigat. Tot ceea ce faci acum are bataie pe anu de zile inainte, de aceea este obligatoriu pentru binele tau sa gandesti pe picior mare si sa pui in miscare un intreg sistem de talente si relatii. Te bucuri de o popularitate cu care nu te-ai mai intalnit de mult, esti omul care creste ajutandu-i pe altii sa creasca. Cu cat au mai multi de castigat din ceea ce faci, cu atat prosperi si tu. Asuma-ti rolul care ti se potriveste, acela de motor, de organizator, de administrator! Intrarea Soarelui in Balanta, pe 23 septembrie, anunta o etapa fasta din punct de vedere social si profesional. Poi creste in cariera, te poti relansa, ai sansa de a intra in gratiile unor oameni sus-pusi care pot sa te propulseze. Relatia cu superiorii este si ea benefica, asa ca poti cere mai mult decat ai primit pana acum. Esti pe punctul de a-ti relansa cariera, de a-ti consolida pozitia, de a creste in ritmul tau, lent, dar temeinic. E bine sa nu renunti tocmai acum la scepticismul tau caracteristic, pentru ca te confrunti si cu oameni in care e bine sa nu ai incredere. Sunt prin preajma ta si persoane care nu se tin de cuvant, care sunt gata sa abuzeze de tine, dar ele ies la suprafata, se demasca, astfel incat curatarea anturajului este binevenita. Mai asteapta-te si la niste vorbe urate sau chiar mizerii din partea unor oameni care credeai ca-ti sunt alaturi si care, de fapt, te trag in jos. Ai putea sa tai in carne vie in relatii, dar lasa-l pe fiecare in pace asa cum este, departeaza-te de cine te critica si nu-ti irosi timpul cu cine nu merita!

Varsator

Pana pe 12 spetembrie poti apela cu incredere la resusrsele altora. Daca ai in plan vreun proiect spectaculos, fii increzator si cere sprijin pentur ca atragi usor o sponsorizare, o recomandare, un spatiu necesar, bani sau orice altceva ai avea nevoie. Bazeaza-te pe ceea ce-ti pun altii la dispozitie, pentru ca meriti, tot ce-ti vine acum este o recompensa pentru facerile tale de bine de-a luncgul timpului. Intalnesti oameni care-ti sunt profund recunoscatori pentru contributia ta la viata lor si este bine sa le primesti exercitiul de recunostinta. Nu refuza ceea ce ti se ofera, tot ce vine acum spre tine iti este dat spre binele tau! Adevarat, se impune si o selectie atenta a ceea ce primesti, dar te ajuta si intuitia ca sa mirosi oamenii. Nu e timpul sa te indatorezi, asa ca nu face plati in avans! Bucura-te de ceea ce-ti vine de pe urma a ceea ce ai facut pana acum! S-ar putea sa te confrunti cu nevoia de a-ti prioritiza actiunile, deoarece esti intr-o criza de timp.in plus, oamenii se asteapta la foarte multe din partea ta. Ai sentimentul ca ti se da mult, dar si ca se asteapta la fel de mult de la tine. E ceva ce pluteste in aer care ai impreisa ca te paralizeaza, ca si cum esti pandit, vanat. Lumea e cu ochii pe tine, esti foarte solicitat, iar tie ti-e greu sa-ti vezi de ale tale. De aceea, nu confunda lucrurile importante pentru tine acum! Intre 12 si 22 septembrie ascensiunea ta profesionala si sociala poate i fara precedent. Te poti implica intr-un proiect grandios care sa-ti aduca notorietate, esti pe punctul de a exploda, de a-ti extinde influenta, de a face un salt de cateva trepte. Esti luat pe sus, impins de la spate, deja nu mai depinde nimic de tine si nu mai poti controla directia. Ai nevoie de consilieri foarte buni care sa te ajute sa te orientezi, pentru ca valul pe care urci nu trebuie sa-ti ia ochii! Ramai modest si primeste totul cu inima, nu cu egoul! Dupa 23 septembrie, cand Soarele ajunge in Balanta, ai ssansa de pune in practica un ideal, de a-ti vedea un vis cu ochii. Lucrurile nu se intampla insa chiar asa cum crezi tu, nu le conditiona, pentru ca s-ar putea sa iasa chiar mai bine decat sperai. Iti va fi totusi sa impaci acum viata personala cu obligatiile sociale, pentru ca s-ar pueta sa fii acaparat cu totul de obligatii ce te tin departe de cuplu si de familie. Incearca sa-ti implici partenerul in tot ce faci, conteaza pe el, asculta-l, invata sa renunti la credinta ca numai tu stii cel mai bine ce e de facut.

Pesti

Primele 12 zile de septembrie fac sa ti se invarta viata in jurul celuilalt, al partenerului, asociatului, coaboratorului, al oricarui om cu care ai ceva de impartit. Poate semnezi contracte sau rezolvi litigii pe cale legala. Ca sa-ti iasa ceea ce-ti propui, e cazul sa functionezi in tandem, sa renunti la individualism, sa cedezi suprematia si controlul. Daca te bazezi doar pe tine ai mai mari sanse sa dai gres sau sa intarzii lucrurile. Esti o prezenta cautata si apreciata, ti e poate propune un parteneriat, poti sa-ti relansezi relatia de cuplu, sa consolidezi casnicia sau sa-ti intalnesti jumatatea. Profesional, e posibil sa te confrunti insa cu ceea ce ti se pare din punctul tau de vedere, a fi o nedreptate. Ai tendinta de a te apara, de a demonstra, de a arata de ce esti in stare. Nu prea poti sa umbli la prejudecatile altora, asa ca cel mai bine iti vezi de treaba si nu incerci sa convingi pe nimeni de nimic. Nici tu nu intra in ciocniri cu colegii, ia-l pe fiecare asa cum este si nu judeca, pentru ca la randul tau vei fi judecat. Intre 12 si 22 septembrie poti rezolva aproape tot ce-ti propui in doi. Dumnezeu simti ca e cu tine si iti dezleaga toate cele care ti se pareau pana aucm legate. Ajungi usor la sufletul partenerului sau la sufletul cui vrei tu. Poti sa onfluentezi usor pe oricine sa adopte punctul tau de vedere, ai papagal, te inflitrezi usor, esti extrem de versatil. Cu greu iti poate rezista cineva, esti de o perseverenta si de o iscusinta de invidiat. Acum e momentul sa dai atacul deciziv in orice relatie, pentru a aranja lucrurile asa cum iti doresti. Din 23 incolo, cu Soarele in Balanta, te mai relaxezi pentru ca nu e cazul sa te dai peste cap si sa faci totul singur. Vin spre tine rezultate ale faptelor de pana acum. Ceilalti iti ies in intampinare cu propuneri, beneficii, sponsorizari, cadouri. Te bucuri de efortutile pe care le-ai facut, este timpul sa primesti. In anumite aspecte ale vietii tale, reusesti sa te reinventezi, sa o iei de la zero, sa faci transformari categorice, sa mori ca sa renasti din nou. Ai putea renunta definitiv la niste aspiratii, penttu a face loc unor planuri mai realiste. Intelegi in sfarsit ca, daca te lupti cu morile de vant, iti faci rau singur. Incearca sa fii cat mai putin critic, mai ales in zona profesionala, pentru ca din nou conflictele plutesc in aer. Reprosurile si nemultiumiile tale la adresa altora s-ar putea sa primeasca o riposta pe masura din partea unor colegi de breasla, asa ca in niciun caz sa nu arunci tu primul piatra!

http://valeriupanoiu.blogspot.com.au/2013/09/horoscopul-lunii-septembrie.html